Så funkar det

Vi samordnar allt från dina vardagssysslor till stora hemprojekt. Men vad innebär det?

Vad gör Comfy Living?

One-stop-shop, en att ringa för allt, hustomte, hushjälte… Det finns flera namn på lösningen för det vi sysslar med. Vi vet att vi i dagsläget är unika med vårt koncept, vilket då kan kännas lite för bra för att vara sant! Låt oss förklara…

Vi finns till för att vi vet hur besvärligt det kan vara att veta vad som behöver göras, vad som går göra, vem man ska kontakta och därefter faktiskt få pris och hjälp av den man tror kan hjälp. Det är ingen hemlighet att det här med att få kontakt med en duktig hantverkare kan vara utmanande. Det är det vi vill göra enklare och tryggare!

Hos oss kan alla med en bostad få hjälp – med alla typer av tjänster som rör bostaden.

Vardagssysslor – städa, putsa fönster, klippa häcken och rensa ogräs med mera.
Hemmaprojekt – slipa golven, renovera badrummet, bygga uterum och måla med mera.

Våra kunder bokar tjänster genom våra samordnare som ser till att uppdraget utförs av våra duktiga underleverantörer.

För att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder utför vi löpande utvärderingar av våra underleverantörer och arbetar med rätt leverantörer till rätt pris. För oss är det väldigt viktigt att våra underleverantörer prioriterar alla våra kunders uppdrag – stort som litet. Enkelt och tryggt våra kunder, för oss och även för våra underleverantörer! För dig med vår abonnemangstjänst är uppdragen dessutom extra prioriterade hos både oss och våra underleverantörer.

One-stop-shop-konceptet som vi jobbar efter innebär att du som kund har möjlighet att anlita oss för alla tjänster kring bostaden. Från inflyttning i form av flytthjälp, magasinering och flyttstädning, hemstäd, renoveringar och underhåll.

Självklart jobbar våra underleverantörer enligt branchstandarder så som Säker Vatten, Elsäkerhetsverkets föreskrifter, Byggkeramikrådet, Golvbranschens VåtrumsKontroll med flera.

Läs mer här
Säker Vatten
Elsäkerhetsverket
Byggkeramikrådet
Golvbranschens VåtrumsKontroll