Så funkar det

Vi samordnar allt från dina vardagssysslor till stora hemprojekt.

Comfy Living – vi får jobbet gjort

Välkommen till Comfy Living, där vi gör det enklare än någonsin att underhålla och förbättra ditt hem. Vi är din pålitliga kompis när det gäller att samordna och utföra hantverks- och servicearbeten. Med vår hjälp kan du enkelt få hjälp med allt från snickararbeten och elinstallationerr till städning, trädgårdsarbete och flytthjälp.

 

Effektiva lösningar med digital enkelhet
Genom vår helt unika webb och app erbjuder vi en smidig, transparent process där du snabbt kan få en översikt och boka de tjänster du behöver för ditt hem. Ange enkelt vilken typ av arbete du behöver hjälp med, och vi ser till att rätt proffs kommer till undsättning. Oavsett om du behöver hjälp med en enstaka reparation eller en större renovering, har vi resurserna och proffsen att garantera ett lyckat resultat.

 

Transparens och kvalitet i fokus
På Comfy Living värderar vi transparens och strävar alltid efter att erbjuda tydlig information om kostnader och tillgänglighet. Våra priser är konkurrenskraftiga och alla våra samarbetspartners är noggrant granskade för att säkerställa högsta möjliga standard på utfört arbete. Dessutom hanterar vi allt det är med ROT- och RUT-avdrag, vilket gör det ännu mer kostnadseffektivt för dig som kund.

 

Anpassade lösningar för ditt hem
Förutom att erbjuda ett brett utbud av tjänster, förstår vi att varje hem och varje projekt är unikt. Därför är vår service flexibel och anpassningsbar för att möta dina specifika behov och önskemål. Du kan även ladda upp bilder och dokument direkt genom vår plattform för att ge våra hantverkare en bättre förståelse av ditt projekt innan arbetet påbörjas.

 

Boka enkelt och tryggt med Comfy Living
Är du redo att uppleva en ny nivå av bostadsägande? Testa våra tjänster och starta din resa mot ett enklare hemmaliv. Med Comfy Living är proffsen bara några klick bort. Låt oss ta hand om ditt hem, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Den smidiga dokumentationen i din nya digitala huspärm bjuder vi på som en extra bonus.

 

Här hittar du tjänsterna:

I webbläsare
App Store
Google Play