Om Comfy Living

Vi samordnar allt från dina vardagssysslor till stora hemprojekt.

Tid till det som betyder mest

Hemma är bäst. Men hemma innebär också ansvar. Det ska underhållas och lagas – och ibland går inte allt på räls. Det är svårt att få tag på hantverkare och ha koll på priser, leverantörer och prio.

Att skapa sitt drömhem tar helt enkelt tid.
Comfy Living sköter allt det där åt dig. Så att du får tid till det som betyder mest.

 • Därför finns vi

  Det har generellt varit för svårt för privatpersoner att få hjälp med tjänster kopplat till bostaden. Få tag i en bra städfirma, rörmokare, snickare eller elektriker kan ibland kännas omöjligt. Det ändrar vi på!

 • Vår idé

  Vår idé är enkel. Vi samordnar allt från dina vardagssysslor till stora hemprojekt. Oavsett vad du behöver hjälp med i din bostad så finns vi här för dig. Vi samordnar uppdragen och utför löpande utvärderingar av våra underleverantörer för din trygghet.

Så funkar det

Du bestämmer hur du vill ha det hemma. Du sköter det du vill, sedan tar vi hand resten! Vi samordnar vardagssysslorna och hemprojekten från start till mål. Läs gärna mer!

Offertförfrågan

Skicka gärna din förfrågan så återkommer vi så snabbt vi kan, men senast inom två arbetsdagar.

  Fyll i dina uppgifter


  Comfy Living + Länsförsäkringar = Sant

  Tack vare vårt samarbete med Länsförsäkringar Kronoberg, Bank och Fastighetsförmedling får du både ett bättre pris på vårt abonnemang och förtur till våra tjänster. Hurra!

  I samarbete med Länsförsäkringar