Trädgård

Behöver din trädgård lite omtanke så erbjuder vi trädgårsarbeten av olika slag. Allt från beskäring till anläggning av en helt ny trädgård.

Rut

Trädgårdsarbete >8h

350 kr per timme

Trädgårdsarbeten över 8 timmar per uppdrag.

Rut

Trädgårdsarbete <8h

400 kr per timme

Trädgårdsarbeten under 8 timmar per uppdrag.

Trädgårdsarbeten

Våra trädgårdsmästare och trädgårdsarbetare hjälper till med alla möjliga trädgårdsarbeten. Här berättar vi om några exempel som vi hjälper till med.

Vår- och höststädning

Vi hjälper dig med höst och vår-städning i din trädgård. Exempel på åtgärder är ogräsrensning, kantskärning, häckklippning, gräsklippning, trimning, beskäring, lövuppsamling, gräsklippning och allmän städning. Ett perfekt tillfälle att göra en liten uppfräschning är just på våren och hösten.

Häckklippning

Vi klipper alla typer av häckar så som Avenbok, thuja, bok, lagerhägg, liguster och syren för att nämna några. Vi kommer tillsammans fram till ett önskat resultat, utför arbetet, städar och kör sedan bort avfallet. Behöver hela häcken plockas bort så ombesörjer vi såklart även det.

Trädbeskärning

Våra trädgårdsmästare utbildar sig kontinuerligt och är experter på just beskäring. Vi rekommenderar att man beskär sina träd varje år för att hålla dem fina, men såklart gör vi också enstaka insatser. Trädfällning och andra uppdrag utförs också såklart!

Plantering

Är det dags för en ny häck, rabatt eller buskar? Kanske har du redan fina rabatter som behöver tas om hand om kontinuerligt? Ogräsrensning, plantering av växter och träd, anläggning av hela eller delar av trädgården hjälper vi gärna till med.

Andra typer av trädgårdsarbeten

Här listas en rad av tjänster vi utför inom trädgårdsarbeten: Gräsklippning, trimning, installation robotgräsklippare, sopning, lövuppsamling, plantering, ogräsrensning, ogräsbekämpning, kantskärning, snöröjning, trädgårdsanläggning, plattläggning, grusgångar, stödmurar för att nämna några.

Villkor

Kostnad för servicebil tillkommer alltid i våra priser. Det innebär en startkostnad på 300 kr per arbetsdag inom Växjö och Alvesta. Därefter tillkommer 100 kr per mil. Då ingår självklart ett stort utbud av standardutrustning som finns i bilarna.

Eventuellt material, förbrukning, deponi, släp och hyrmaskiner kan tillkomma.

Jag vill boka trädgård

Skicka gärna din förfrågan så återkommer vi så snabbt vi kan, men senast inom två arbetsdagar.

    Fyll i dina uppgifter