Överlåtelse byggservice

Sedan en tid tillbaka har vi inlett ett samarbete med KronoCon AB i Växjö. Därför har vi från och med 1 mars 2023 har vi valt att överlåta vår interna byggservice-avdelning till KronoCon.

Vi har mycket i planerna framåt och behöver således frigöra resurser för att fortsätta resan framåt. Ett steg i rätt riktning och helt enligt vår långsiktiga plan att fokusera på vår digitala plattform, försäljningen och samordningen av våra tjänster.

För nuvarande och framtida kunder förändrar detta ingenting, vi fortsätter samordnar allt från dina vardagssysslor till stora hemprojekt – nu med ännu större fokus på kunden.

Vi är otroligt stolta och glada över våra duktiga snickare. Ett stort tack för allt arbete och ser vi fram emot ett fortsatt samarbete framöver iförda nya arbetskläder.

Comfy Living är ett Växjöbaserat företag som samordnar allt från vardagssysslor till stora hemprojekt för bostadsägare. Comfy Living är en one-stop-shop för dig som privatperson när det kommer till tjänster i bostaden, exempelvis rådgivning, byggprojekt, hantverksservice så som snickare, elektriker, rörmokare samt trädgårdstjänster, solcellsanläggningar, hemstäd med mera. Kundens upplevelse och digitala lösningar är i fokus.