Comfy Living Göteborg

Nu äntligen i Göteborg!

Nu lanserar vi på Comfy Living vår unika tjänst i Göteborg, inklusive kringliggande kommuner. Oavsett om du behöver hjälp med hantverkstjänster, renoveringsprojekt, trädgårdsarbeten, eller städning är vi och våra serviceproffs här för att göra ditt hemmaliv enklare, tryggare och mer bekvämt.

Våra Serviceproffs är noggrant utvalda och kontinuerligt utvärderade för att säkerställa att du alltid får bäst möjliga service och kvalité, oavsett om det handlar om ett akut problem eller en större förändring i hemmet. Vi tar ansvar genom hela processen, från start till mål, så att du kan känna dig trygg med att vi tar hand om allt.

Appen

Med vår smidiga App får du full kontroll och kan enkelt boka tjänster, följa dina ärenden i realtid och hålla kontakten med vårt team. Din digitala huspärm sparar alla viktiga dokument och detaljer, så att du har allt samlat på ett ställe. Dessutom är våra priser transparenta och rättvisa – inga dolda avgifter, bara ärliga priser du kan lita på.

Varför just Göteborg?

Göteborg för oss är en stad känd för sin unika charm och sina ikoniska landmärken som Liseberg och Göteborgsoperan. Vi tycker alltid det är härligt att besöka staden och vi ser ett ständigt ökat behov av våra tjänster – speciellt i större städer så som Göteborg.

Vi ser fram emot att hjälpa dig, oavsett om du bor i en klassisk lägenhet i Linnéstaden eller en villa i Hovås. Comfy Living är din partner för ett enklare och mer bekvämt hemmaliv i Göteborg.

 

För att veta mer om våra tjänster
Comfy Living Kundservice
Tel: 031-14 74 00
E-post: tjena@comfyliving.se
Appen: https://app.comfyliving.se

 

För frågor kring vår satsning i Göteborg
Christopher Bohlin, VD
Tel: 0470-571401
E-post: christopher@comfyliving.se