Hela trädgårdar

Är det dags att anlägga en helt ny trädgård, eller göra iordning befintlig? Vi startar oftast med trädgårdsarkitektens arbete och utför sedan totalentreprenad kring anläggningen.

Trädgårdsritning

12 500 kr per projekt

I detta paket ingår en ritning över er trädgård i skala. På ritningen kan bland annat altan, gångvägar, häckar och träd ritas in. Fokus läggs på former och struktur och utformningen av er trädgård. 

I detta paket ingår inte en komplett växtlista eller planteringsanvisningar, men fyra karaktärsväxter presenteras som kan symbolisera stilen och känslan som vill skapas i er trädgård.

Därefter väljer ni själva vilka fler växter som ska finnas i er trädgård. Vid val av detta paket rekommenderas det att man själv har en god kunskap om växter för att rätt växt ska planteras på rätt plats.

Pris för komplett ritning startar på 12.500 kr och prissätts för respektive projekt.

Trädgrådsarbete

700 kr per timme

Anlita våra kompetenta trädgårdsexperter till ditt projekt! Pris före eventuella rot- eller rutavdrag.

Trädgårdsarkitekt - konsultation

2 500 kr per tillfälle

En av våra duktiga trädgårdsarkitekter kommer till dig för ett rådgivningsmöte cirka 1-2 timmar på plats i din trädgård. 

Tanken med besöket är att inspirera till nya ideér och tips för er trädgård och se möjligheter till förändring. Här får ni själva skriva ner råd och tips som jag ger er under besöket.

Om ni i anslutning till besöket väljer att köpa något större paket, så ingår konsultationen i paketkostnaden.

Trädgårdsarkitekt

1 200 kr per timme

Löpande timdebitering.

Villkor

Kostnad för servicebil tillkommer alltid i våra priser. Det innebär en startkostnad på 300 kr per arbetsdag inom Växjö och Alvesta. Därefter tillkommer 100 kr per mil. Då ingår självklart ett stort utbud av standardutrustning som finns i bilarna.

Eventuellt material, förbrukning, släp och hyrmaskiner kan tillkomma.

Jag vill boka hela trädgårdar

Skicka gärna din förfrågan så återkommer vi så snabbt vi kan, men senast inom två arbetsdagar.

    Fyll i dina uppgifter