Alla jourtjänster

Vi erbjuder jourtjänster i Växjö och Alvesta med omnejd dygnet runt, året runt.

För att komma i kontakt med oss på jouren – ring vårt journummer

0470-57 14 99

Rot

Jour | Rörmokare

1 190 kr per timme

Många akuta problem som inträffar åtgärdas av en rörmokare. Exempelvis frusna vattenrör, värmeproblem, vattenläckage med mera. Våra rörmokare har tillgång till utrustning och material så som pluggar, rör, kopplingar, värmefläktar och våtdammsugare dygnet runt!

Jour | Telefon

750 kr per halvtimme

Ofta kan vi hjälpa dig med dina mest akuta problem direkt över telefon. Alla jourärenden startar alltid med telefonkonsultation med en minsta debitering om 30 minuter.

Förhoppningsvis hjälper vi dig med ditt problem redan här!

Rot

Jour | Elektriker

1 190 kr per timme

När elfel uppkommer så har vi tillgängliga elektriker på jouren. Många gånger går det att åtgärda det akuta problemet över telefon, men behöver vi åka ut på plats så gör vi det.

Rot

Jour | Fastighetstekniker

1 190 kr per timme

Allmänna problem kan avhjälpas av fastighetstekniker. Det kan vara åtgärder med lättåtkomliga frysta rör, lås som behöver tinas eller borras upp, mindre stopp i avlopp, utsättning av värmefläktar, reparation och städning av krossat glas och en rad andra problem. Självklart hjälper vi dig!

Jour | Avloppsjour VVS

Pris beroende på avhjälpning

Stopp i avlopp eller översvämning i källaren?

Med vår avloppsjour får du ut en spolbil som många gånger är ovärdelig.

Vi ser till så ni får hjälp med alla typer av avloppsproblem. Vi kan även leverera vattentankar, fylla på med vatten i brunnar med mera.

Rut

Jour | Vattenskadesanering

750 kr per timme

Har en vattenläcka uppstått kan vi begränsa skadan genom att stänga av vattentillförseln och få ut så mycket vatten som möjligt med hjälp av pumpar och våtdammsugare. Vi har också tillgång till rejäla avfuktare.

Ofta är detta en del som ditt försäkringsbolag kan hjälpa till med ekonomiskt. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag, exempelvis Länsförsäkringar.

Rot

Jour | Glasmästare

1 190 kr per timme

Vi har glasmästare i jour för de akuta fall av exempelvis krossade glas. Tyvärr vanligt uppdrag för butiker och andra verksamheter men ibland behöver vi även göra åtgärder hos privatpersoner.

Vi hjälper till vid akuta problem även utanför arbetstid. Tjänsten är för alla – privatpersoner, fastighetsbolag, företag och försäkringsbolag. Vår lösning är en komplett dygnet-runt-jour för dina mest akuta ärenden. Allt samordnas genom Comfy Living precis som på dagtid, oavsett av vad du behöver hjälp med.

Vi har tillgång till el- och vvs-material, avfuktare, fläktar, våtdammsugare, trämaterial och annat dygnet runt för att avhjälpa det akuta problemet.

Läs villkoren nedan innan du bokar. Vi vill alltid ha din anmälan via telefon, men skicka gärna dina uppgifter så som namn, adress, telefonnummer och personnummer i formuläret nedan så kommer hjälpen snabbare.

 

Villkor

Minsta debitering vid telefonsamtal är 30 minuter.

Minsta debitering vid utryckning på plats är 3 timmar och har en tillkommande utryckningsavgift om 1500kr per uppdrag samt 100 kr per körd mil.

Alla tjänster på denna sida är prissatta utefter att arbetet utförs utanför normal arbetstid som är vardagar 07.00-16.00

Material, hyresmaskiner så som avfuktare, fläktar och förbrukning kan tillkomma beroende på situation.

Priser markerade med Rot eller Rut anges efter eventuellt avdrag.

Jag vill boka alla jourtjänster

Skicka gärna din förfrågan så återkommer vi så snabbt vi kan, men senast inom två arbetsdagar.

    Fyll i dina uppgifter